Amerikanska pannkakor

Amerikanska pannkakor Àr tjocka plÀttar som tillagas pÄ mindre Àn en halvtimme. Pudra pannkakorna med florsocker och toppa lönnsirap och blÄbÀr. Kolla in vÄr film pÄ hur du steker fluffiga amerikanska pannkakor .
Ett recept frÄn:
Buffé nr 3, 2011

Gör sÄ hÀr
4 portioner ger ca 15 smÄ pannkakor.
00:01:30
00:01:30
Har du lagat receptet?
NÀringsvÀrde per portion
NÀringsvÀrdet Àr berÀknat per styck och utan tillbehör.
Energi356 KJ / 85 kCal
Fett4 g
Salt0.3 g
Kolhydrater11 g
Protein2 g
Kommentarer
279 stTips som jag gillar Ă€r att ha 1/5 eller 1 dl vispgrĂ€dde i ( dĂ„ gör jag alltid receptet till 8 pers) đđ»đ
Jenny
För tunn smet. Det behövs mer mjöl. Helst byt ut hÀlften av mjölken mot yoghurt/fil sÄ blir dom fluffigare.
Camilla
Det var jÀtte gott
Sara
Sara- jag har lÀrt mig att istÀllet öka mÀngden vetemjöl till 3 dl och ta nÀstan en msk bakpulver. Ger inget smak av bakpulver lÀngre och de reser sig och fluffar till sig mycket bÀttre Àn med bara 2,5 dl vetemjöl.
Linda
Jag brukar ha i en matsked vaniljsocker ocksÄ super gott
Nathalie
Dom Àr JÀtte goda inget borde Àndras!
Eva
Smakade Sà mycket bakpulver. Var tvungen att trippelkolla att jag inte sett fel mÀngd. Hittar inga andra recept med sÄ mycket bakpulver. Kommer definitivt halvera mÀngden nÀsta gÄng!
Sara
GÄr de att göra utan socker? Amerikanerna har verkligen socker i allt. DÀrför de Àr sÄ överviktiga.
Birgitta
Hej Birgitta! Det gÄr att göra den utan socker. Men för en gottegris som jag sÄ tycker jag att det blir godare med socker. HÀlsningar Niclas
ICA-köket
JÀttegoda, men det krÀvs en hel del smör att steka i, samt extra vaniljsocker för att fÄ dom extra goda. Annars blir dom lÀtt torra
Emma
JÀttegoda! Jag lÀgger till lite vaniljsocker och sÄ gjorde jag jordgubbs gömma pÄ en del. Liten klick smet, pÄ med hackade jordgubbar och tÀck med lite smet igen. Denna gÄng preppade jag ocksÄ chiafrön (som fÄtt svÀlla i vatten först) att ha i smeten för lite fibrer. Blev hur bra som helst!!
Conny