Coupe Colonel

Betyg 3 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Coupe Colonel

Efter en bastant och mäktig middag är det utmärkt att servera den här fräscha Coupe Coloneln. Du skedar upp svalkande och syrlig citronsorbet i vackra glas och häller vodka eller flädersaft över. Enkelt och uppfriskande!

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2008

Coupe Colonel

Ingredienser

6 portioner
1 l liter citronsorbet
1 1/2 dl vodka eller flädersaft

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Mycket uppskattad efterrätt!

    Katrina

Testa liknande recept

Snaps på blekingska
Betyg 3 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Annas bellini
Betyg 2.6 av 5.78 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Smokey Martini
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Fläderlikör
Betyg 3.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Seabreeze-bål
Betyg 2.6 av 5.453 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Plommon- och chokladterrin
Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad