Coupe Colonel

Betyg 3 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Coupe Colonel

Efter en bastant och mäktig middag är det utmärkt att servera den här fräscha Coupe Coloneln. Du skedar upp svalkande och syrlig citronsorbet i vackra glas och häller vodka eller flädersaft över. Enkelt och uppfriskande!

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2008

Coupe Colonel

Ingredienser

6 portioner
1 l liter citronsorbet
1 1/2 dl vodka eller flädersaft

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Mycket uppskattad efterrätt!

    Katrina

Testa liknande recept

  • Enkel efterrätt - syrlig sviss i glas
    Betyg 4.7 av 5.25 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Smokey Martini
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Seabreeze-bål
    Betyg 2.6 av 5.453 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Snaps på blekingska
    Betyg 3 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Annas bellini
    Betyg 2.6 av 5.78 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Melonsallad på piel de sapo
    Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad