Samla bonus tillsammans

Så kopplar ni ihop era bonuskonton

Skaffa gemensamt bonuskonto med till exempel din sambo, rumskompis, fru eller man - tillsammans når ni nästa bonusnivå snabbare!

Bjud in någon till ditt bonuskonto

 

Behöver man extrakort för att samla bonus tillsammans?

Vi har varken extrakort eller familjekort på ICA. För att kunna dela bonuskonto behöver alla ha varsitt ICA-kort med bonuskonto. Ansök om ICA-kort här

 

Måste man vara familj för att koppla ihop sina bonuskonton?

Du kan bjuda in (nästan) vem du vill till ditt bonuskonto. Ni behöver inte vara familj eller skrivna på samma folkbokföringsadress, men personen du bjuder in behöver ha något av ICAs kort. 

Du kan inte bjuda in en person med ICA-kort som saknar svenskt personnummer, har skyddad identitet, eller är minderårig. Du kan som mest bjuda in tio personer under en 30-dagarsperiod till ditt bonuskonto.

 

Fördelar med att dela bonuskonto på ICA

 • Samla bonus ihop

  När ni delar bonuskonto hamnar alla bonuspoäng som ni samlar tillsammans i samma pott. Chansen är därför stor att ni snabbare når upp i bonuschecksnivå!

 • Bonus laddad direkt på kortet

  Era bonuscheckar laddas direkt på ert gemensamma bonuskonto. Det innebär att den som är och handlar kan använda bonuschecken genom att identifiera sig i kassan eller dra sitt ICA-kort.

 • Dela inköpslistor

  Vi hjälper er att hjälpas åt. Att glömma inköpslistan på kylskåpet blir inte längre något problem. Ladda ner appen ICA så kan ni dela inköpslista, och få notifiering när någon inom bonuskontot lägger till en vara i listan.

 • En Buffé per bonuskonto

  När ni är fler som ingår i samma bonuskonto skickas Buffé och övrig fysisk post bara till bonuskontoägaren. Bra för miljön! Du vet väl förresten att du kan läsa Buffé-tidningen på ica.se och ta del av både senaste numret och tidigare utgåvor? 
  All inspiration från senaste numret av Buffé

 • Anpassade erbjudanden på ICA

  Vi vill ge dig så bra erbjudanden som möjligt, och ofta baserar vi erbjudandena på vad och hur mycket du har handlat. Genom att dra kortet eller visa leg varje gång ni handlar, kan vi ge er erbjudanden som passar er samt bättre priser på varor som ni gillar att handla.
  Se dina erbjudanden den här veckan

 

Bjud in någon till ditt bonuskonto

Mer om att dela bonuskonto