Prova en kasse!

Så funkar engångsköp

Nu har du som är nyfiken möjlighet att göra ett engångsköp av ICAs matkasse. Välj mellan Familj, Vego, Inspiration, Gluten- och Laktosfri och Bistro.

Nu kompletterar vi vårt utbud med enkla engångsköp för dig som vill prova på våra kassar utan att binda upp dig. Observera att det alltid är ordinarie pris som gäller för ett engångsköp, inga rabatter eller kampanjer.

Nästan alla av ICA-butikerna som erbjuder matkassen har engångsköp, men det finns en del undantag. Det kan betyda att engångsköp inte finns tillgängligt på din ort än. Vi gör allt vi kan för att få fler butiker att erbjuda möjligheten till engångsköp. Sök på ditt postnummer nedan, välj butik och "Engångsköp" så ser du möjligheterna på din ort!

Från det att du gjort ditt engångsköp tar det minst 7 dagar innan du får din kasse - det är den tid det tar att få ihop hela ledet från beställning/ändring till säkring av råvaror, leverans till butik, packning och utlämning eller hemleverans. Uthämtningsdagen är måndagar (skulle måndagen vara en röd dag, kommer leveransen första efterföljande vardag) och på din butikshemsida kan du läsa mer om vilka öppettider som gäller.

Hur beställer jag?

  1. Sök på ditt postnummer och välj butik (hämta eller hemleverans)
  2. Välj ett engångsköp
  3. Välj kasse, betalsätt och följ instruktionerna för att gå vidare KLART!

Se var du kan få matkassen