Bild laddas
Så fungerar det

Om ICAs matkasse

Vi på ICA har hållit på med mat i mer än ett sekel. Det är vårt jobb, men också vårt stora intresse. Vi vill förenkla din vardag varje dag. En del i det är våra matkassar. Här kan du läsa mer om hur just våra matkassar fungerar.

Näringsberäknade och provlagade recept
Alla recept tas fram och provlagas av våra erfarna kockar. De ser till att det blir en bra mix av goda och balanserade rätter som alltid näringsberäknas för att göra dig gott.

Planerade veckomenyer
Våra kockar planerar noga veckans menyer för att minska matsvinn och få en så stor variation på vardagsrätterna som möjligt. Vi siktar hela tiden mot att hela innehållet i kassen ska användas och blir det något över ger vi ofta tips på hur man kan använda det så att du ska slippa slänga.

Stammispoäng
Samla poäng och få bonus. Självklart får du stammispoäng på din kasse.

Kundservice hjälper dig gärna
Vi vill alltid bli bättre. Skulle det saknas en vara i din kasse eller om du har frågor ring gärna till oss på ICAs kundservice på 033-47 47 93.

Från Beställning till matbordet

1. Välj butik

Börja med att välja från vilken butik du vill ha din matkasse levererad. Utbudet kan ibland skilja sig mellan butikerna.

2. Hitta din meny

Vi erbjuder just nu 6 menyer med olika teman: Vego, Inspiration, Familj, Enkla veckan, Bistro och Klimat. Läs på om de olika menyerna och välj den som passar dig. Du kan dock alltid byta mellan menyerna och välja hur ofta du vill ha dem. Tänk bara på att du måste göra det 7 dagar innan leverans.

Vi lägger ut recepten på vår hemsida två veckor i förväg så att du kan avgöra vilken meny som passar dig bäst.

3. Välj antal portioner och dagar

Välj för hur många personer och i hur många dagar du vill ha din matkasse levererad. När du gör din beställning kan du vilka alternativ som finns för respektive meny.

4. Prenumerera eller gör ett engångsköp

Du kan antingen prenumerera på en matkasse eller välja att enbart köpa en kasse.

  • Prenumeration
    Om du prenumererar kan du välja mellan att få din matkasse varje eller varannan vecka. Du kan alltid pausa, avboka eller byta kasse 7 dagar innan leverans. Det finns ingen bindningstid för att du ska kunna anpassa matkassen helt efter dina behov.
  • Engångsköp
    Engångsköp är för dig som vill prova på våra kassar utan att binda upp dig. Nästan alla ICA-butiker som erbjuder matkassen har engångsköp. Sök på ditt postnummer, välj butik och "Engångsköp" så ser du möjligheterna på din ort.
     


5. Välj leveranssätt

Matkassen lämnas vanligtvis ut på måndagar. Bäst är att kolla med din butik om exakta tider. Det tar 7 dagar från det att du lägger din beställning tills att du kan få din matkasse levererad.

6. Laga gott och spara tid

Hurra! Nu är det bara att vänta på att din första matkasse ska levereras.

Bild laddas
Något för alla

Möt våra vardagshjältar

Vi har olika menyer för olika behov, som du lätt kan växla mellan: Klimat, Familj (finns även som laktosfri), Enkla veckan, Bistro, Vego och Inspiration (finns även som gluten- och laktosfri).

Till våra matkassar
Bild laddas
Poängen med livet

Du får mer som stammis

Som stammis får du möjlighet till bonus, personligt anpassade erbjudanden och massor av annat härligt. Det här alternativet passar dig som vill fortsätta betala med ditt vanliga kort.

Ansök om att bli stammis