Brie:  Pastöriserad MJÖLK*,  salt,  syrningskultur,  löpe,  vitmögelkultur.  *Ursprung EU. 
Le gruyère:  Opastöriserad MJÖLK*,  salt,  mjölksyrakultur,  mjölkkoagulerande enzym (animaliskt). 
 
Manchego:  Pastöriserad fårMJÖLK,  syrningskultur,  kalciumklorid,  löpe,  salt,  konserveringsmedel (E1105) (ÄGG)). 
 
Cheddar:  Pastöriserad MJÖLK,  salt,  ystenzym,  syrningskultur. 
 
Fikon marmelad:  Fikon*,  socker,  förtjockningsmedel (E440),  citronjuice från koncentrat.  *Ursprung EU/Marocko. Fruktmängden fikon är 60g per 100g marmelad.  Totalmängd socker:  45g,  varav tillsatt socker 36g per 100g marmelad.