Raskerbröd 42, 3% (vatten, VETEmjöl, fullkornsVETEmjöl*, klippt fullkornsRÅG* (6%), siktat RÅGmjöl, surdeg på fullkornsRÅG* och VETE, VETEgluten, solrosfrö (2%), HAVREfiber, rapsolja, sirap, malt av KORN, jäst, salt, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). Brödet innehåller 53% vete och 13% råg. ) Majonnäs 20% (Svensk pressad rapsolja, vatten, ÄGG*, SENAP (vatten, SENAPSFRÖ, socker, ättika, salt, kryddor), socker, salt, ättika, stabiliser. medel (E415, E412), surhetsregler. medel (E330), konserveringsmedel (E202, E211). * = Från frigående höns inomhus. Ursprung rapsolja: Sverige, ÄGG: EU) Tomat 20% Bacon 12, 5% ((Hårt stekt bacon i skivor. Torkat och rökt. Ingredienser: Sidfläsk*, surhetsreglerande medel (E326), salt, arom, kryddextrakt), konserveringsmedel (E250, E261), antioxidationsmedel (E301). *Till 100 g stekt bacon har använts 272 g sidfläsk. )Sallad 5%, Kylvara förvaras högst +8 grader C.