Färskvaruansvarig

Avdelningsansvarig färskvaror till ICA Supermarket Skrapan, Västerås 

Vill du ta vår färskvaruavdelning till nya höjder? Vill du utvecklas tillsammans med ett team engagerande kollegor? Vi på ICA Skrapan i Västerås söker dig som brinner för färskvaror, service och ledarskap och som vill ha ett självständigt och utvecklande arbete.

Om tjänsten

Som färskvaruansvarig ansvarar du för butikens färskvaruavdelning. Du agerar som ledare och förebild i butiken och under hösten kommer vi att genomföra en större ledarskapsutveckling. Därför ser vi gärna att ledarskap är ett ämne som du brinner för och vill utvecklas inom. Vidare så utvecklar du avdelningen både strategiskt som operativt och är huvudansvarig för butikens egenkontrollprogram. Du håller avdelningen snygg och attraktiv för kunderna och säkerställer att vi erbjuder ett fräscht och spännande sortiment.

Som person

Du har ett stort kunnande kring färskvaror och har ett utpräglat matintresse med förmåga att förmedla detta till såväl kund som medarbetare. Vidare drivs du av att utveckla och inspirera dina medarbetare och ser möjligheter till hur vi kan utveckla färskvaruavdelningen framåt. Du är social och lyhörd inför kundernas behov samt trivs med att vara synlig och aktiv bland både medarbetare och kunder.

Organisera, prioritera och delegera är tydliga egenskaper som du har inom dig. Självklart är du tydligt fokuserad på kund och försäljning där du drivs av att skapa god lönsamhet, men är även noggrann och medveten om vikten av bra rutiner för att åstadkomma en god egenkontroll av mathantering.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet, kunskap och utbildning inom färskvaror och kundservice
  • Erfarenhet från ledande befattning inom livsmedelshandeln
  • Erfarenhet av budget- & resultatansvar

 

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med fantastiska kollegor där du får möjlighet att arbeta i en spännande miljö nära våra kunder. Är du intresserad av att jobba tillsammans med oss? Ansök redan idag, dock senaste den 28 juni. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi gör löpande urval. Vid frågor kontakta Camilla Schartau på tel: 076-770 75 05 camilla.schartau@supermarket.ica.se Om anställningen Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad: heltid.

Rekrytering sker löpande med tillträde enligt överenskommelse. Sista dag för ansökan 2024-06-28

Kontaktperson Camilla Schartau, 076-770 75 05

Om oss ICA Supermarket Skrapan är en butik mitt i hjärtat av Västerås. På ICA Supermarket Skrapan har vi våra kunder i fokus – vi inspirerar, hjälper och ser till så att vi alltid kan erbjuda ett gott och brett sortiment. Vi är ett team på ca 30 anställda där varje roll är lika viktig, och tillsammans gör vi varje dag lite enklare för våra kunder.