Vårt engagemang: Yogica

Yogica

Vårt engagemang: Yogica

För oss på ICA Nordeviks handlar goda saker om mer än bara mat. Vi vill gärna vara en drivkraft i samhället och engagera oss i våra hjärtefrågor. Som folkhälsan till exempel. För det är trots allt så att välmående, bra kost och rörelse hör ihop.

Vår butik har genomgått en stor förvandling på senare tid då vi har byggt ut och skapat mer ytor. Så under 2017, som också är vårt stora jubileumsår, kommer vi här att öppna en lunchrestaurang, en juicebar och inte minst – en yogastudio.

Dags för yoga!

Vår tanke framåt är att du som kund ska kunna boka in dig på härliga yogaklasser hos oss. En yogastudio i en matbutik tänker du? Absolut säger vi! Yoga bidrar till både styrka och smidighet samtidigt som den kan fungera som en skön paus i vardagen där du kommer närmare dig själv och din kropp. Det kan dessutom motivera till fler hälsosamma val, inte minst när du står bland våra hyllor i butiken.

En fruktig uppladdning

I vår frukt och grönt-avdelning ska vi öppna en liten juicebar. Här kommer du att kunna njuta av härligt färskpressade juicer gjorda på frukt och grönsaker från våra egna hyllor. På det sättet kan vi inte bara erbjuda dig en god vitaminboost utan vi minskar dessutom vårt mat-svinn.

Vi vill inspirera!

Förutom att göra det enkelt för dig att prova på yoga vill vi på flera sätt motivera till en skön och välmående livsstil. Därför hoppas vi under våren kunna välkomna inspirationsföreläsare till vår studio för att prata om bl.a. god kosthållning. Blir du nyfiken på våra planer eller har du själv någon bra idé vad du skulle vilja höra om? Tveka inte att skicka ett mail eller prata med oss i butiken!

PS. Vi letar just nu efter duktiga yogainstruktörer. Kan det vara du? Maila: helena@nordevik.se

Håll utkik, mer information kommer.