ICA Supermarket Tibro

Jobba hos oss på ICA Supermarket, butiken med ♥ i Tibro

Vill du bli en del av ICA Supermarket-familjen? Vi letar alltid efter nya engagerade kollegor till vår butik. Här kan du se vilka tjänster som finns ute just nu.

   

Jobba på ICA Supermarket

På ICA Supermarket har vi våra kunder i fokus – vi inspirerar, hjälper och ser till så att vi alltid kan erbjuda ett gott och brett sortiment. Varje roll är lika viktig, och tillsammans gör vi varje dag lite enklare för våra kunder. Ett viktigt och roligt jobb helt enkelt! Ta en titt på våra lediga tjänster här nedanför om du tror att du skulle trivas hos oss!

Vill du bli inringare hos oss?

Du uppskattar mötet med våra kunder och vet vad riktigt bra service innebär. Har du dessutom ett stort matintresse och tycker om ordning och reda så kan du vara vår nya kollega! 

Läs mer om arbetsrollen

   

Kontakta oss

Vill du kontakta oss gör du det enklast genom att ringa på 0504 787800 eller mejla oss via annelie.magnusson@supermarket.ica.se. Du är även välkommen in till oss i butiken!

I samband med ansökan behöver vi behandla dina personuppgifter. Läs mer om behandlingen av dina personuppgifter på ica.se/butiker/dataskydd/personuppgifter/