Catering

Smörgåstårtor & landgångar

Smörgåstårtan är en lyxig klassiker som har fått ett rejält uppsving på senare år och fått flytta tillbaka in i matkonstens finrum. Inte mer än rätt, med tanke på hur gott och enkelt det är. Dessutom finns smörgåstårtor i så många varianter att någon alltid passar. Alla våra tårtor görs som standard på ett något grövre landgångsbröd detta gäller även våra smörgåsbakelser. Välkommen med din cateringbeställning!

Kontakta

Kontakta oss för beställning

Vi är redo att ta emot din beställning och prata vidare hur vi kan hjälpa dig. Enklast kontaktar du oss genom att ringa på 060 166680 eller mejla oss via erika.eriksson@supermarket.ica.se. Du är även välkommen in till oss i butiken!

Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Skinka & osttårta

Fylld med smakrik skinkröra, toppas med mimosasallad, skinkrosor, ost, tomat, gurka, frukt, persilja.

Storlekar: 3 bitar, 6 bitar, 9 bitar, 12 bitar.

Pris/bit 70 kr

Lax & räktårta

Med smakrik skinkröra toppad med handskalade räkor, gravad lax, citron, tomat, gurka, dill, frukt.

Storlekar: 3 bitar, 6 bitar, 9 bitar, 12 bitar.

Pris/bit 75 kr

Klassisk smörgåsbakelse

Klassisk smörgåstårta i portionsformat, fylld med smakrik skinkröra toppad med handskalade räkor, gravad lax, citron, tomat, gurka, dill.

Pris/st 85 kr

Lyxbakelse

En smörgåstårta i portionsformat fylld med en kallrökt laxröra som sedan toppas med handskalade räkor, rom, dill och krossade ostbågar.

Pris/st 69 kr

Havets landgång

Havets landgång med bla gravad, kallrökt & varmrökt lax., inlagd stekt strömming, ägghalva med Ingrids skagenröra, krämig potatissallad med kapris & senap.

Minst 4 pers

Pris/st 199 kr

Klassisk landgång

Klassisk landgång med bla gravad lax, ägghalva med Ingrids skagenröra, rödbetsallad, köttbullar, grillad rostbiff, krämig potatissallad, brieost

Minst 4 pers

Pris/st 139 kr