ICA Supermarket Västermalmsgallerian

Jobba hos ICA Supermarket Västermalmsgallerian

Vill du bli en del av ICA Supermarket-familjen? Vi letar alltid efter nya engagerade kollegor till vår butik. Här kan du se vilka tjänster som finns ute just nu.

Jobba på ICA Supermarket

På ICA Supermarket Västermalmsgallerian har vi våra kunder i fokus – vi inspirerar, hjälper och ser till så att vi alltid kan erbjuda ett gott och brett sortiment. Varje roll är lika viktig, och tillsammans gör vi varje dag lite enklare för våra kunder. Ett viktigt och roligt jobb helt enkelt! Ta en titt på våra lediga tjänster här nedanför om du tror att du skulle trivas hos oss!

Lediga tjänster just nu

Just nu har vi inga lediga tjänster men skicka gärna en spontanansökan till   rekrytering.vastermalmsgallerian@supermarket.ica.se

 

I samband med ansökan behöver vi behandla dina personuppgifter. Läs mer om behandlingen av dina personuppgifter på ica.se/butiker/dataskydd/personuppgifter/Kontakta oss

Vill du kontakta oss gör du det enklast genom att ringa på 08 54570450  eller mejla oss via kontakt.vastermalmsgallerian@supermarket.ica.se.Du är även välkommen in till oss i butiken!