Vi söker medarbetare!

Butikschef till ICA Supermarket Hägerstensåsen

Har du ett brinnande intresse för ledarskap, färskvaror, försäljning och givetvis kundservice?

Är du den ledaren som vi söker, som är på väg att nå ditt mål att bli ICA-handlare? Vi på ICA Supermarket Hägerstensåsen söker nu dig som vill ha ett helhetsansvar för butiken och vara en förebild för att skapa matglädje på hemmaplan. 

Om oss

Vi är en välinvesterad och modern områdesbutik, som har ett brinnande intresse för färskvaror, effektiv drift och vårt närområde. Vi omsätter i dagsläget 110 mkr netto på 550 kvm säljyta så yteffektivitet är A och O för oss! Här jobbar även 35 härliga medarbetare och vi har öppet 7-23 alla dagar.

Våra värderingar är ”Respekt, Glädje och Hjälpsamhet” och det är dessa som ligger till grund för vår verksamhet och hur vi arbetar. Vi söker nu en butikschef som ska ersätta den befintliga, och som är redo att tillsammans med handlare och medarbetare ta ICA Supermarket Hägerstensåsen in i framtiden mot nya höjder!

Om tjänsten

Som butikschef är du nyckelpersonen med helhetsansvar över personal, försäljning, lönsamhet och kundservice. Du ser till att butiken hela tiden utvecklas och håller hög lägstanivå, vilket du gör genom att driva butiken optimalt, motiverar dina medarbetare och ge våra kunder hög servicenivå.

Du är både operativ och strategisk i din roll och som butikschef rapporterar du direkt till Stf. Handlare. Genom din erfarenhet och nya ögon bidrar du med ett stort engagemang för att fortsätta utveckla butiken, dig själv och dina medarbetare.

Du medverkar i butikens ledningsgrupp, jobbar aktivt med butikens affärsplan och övergripande budget. Som färskvarubutik är det viktigt att du säkerställer att rätt kompetens finns bland medarbetarna och uppmärksammar utvecklingsbehov.

Som person

Du trivs med att vara aktiv i butiksarbetet, samt innehar förmågan och intresse/engagemanget av att kontinuerligt coacha medarbetare inom sälj, service och daglig drift för att utveckla alla i teamet och därmed uppnå gemensamma mål.

Vi ser att du har ett brinnande intresse för måltiden och ser morgondagens möjligheter när det kommer till kundservice och färskvaror. Du har förmågan att prioritera och organisera rätt där du även tar dig an utmaningar med stort driv och engagemang. Att våga tänka annorlunda och testa nya lösningar är egenskaper som uppskattas.

 

Kvalifikationer

Du har gedigen erfarenhet från en eller flera livsmedelsbutiker

Du har erfarenhet av ledande befattningar med budget- och resultatansvar

Du har god erfarenhet av schemaplanering och arbete i program så som TiL-Tid.

Du har genomfört BLU, FLU eller motsvarande. LU är meriterande.

Det är meriterande om du har goda kunskaper i AoB, Min Butik.

Det är meriterande om du har gått utbildning i HACCP

Är du intresserad av att jobba tillsammans med oss? Ansök redan idag, dock senast den 14 januari 2024. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi gör löpande urval.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning, heltid, med provanställning på 6 månader.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontaktperson

Stf. Handlare: Peggy Liouliacis, 072 389 68 31

Sista dag för ansökan

14 januari 2024

Skicka din ansökan via länken nedan eller till: peggy.liouliacis@supermarket.ica.se

I din ansökan vill vi ha ett Personligt brev, CV och referenser

Kontakta oss

Kontaktperson
Stf. Handlare: peggy.liouliacis@supermarket.ica.se