Veckans lunchmat

Vecka 36: 2-6 september

Måndag:

Köttbullar i gräddsås och potatismos

Curry kyckling med jasminris

Ört och grönsaks lasagne

 

Tisdag:

Västerbottenlax med kokt potatis

Köttfärsbiffar med svampsås och kokt potatis

Brassicaplättar med fetaoströra och potatisgratäng

 

Onsdag:

Mustig biffgryta med kanel, choklad, honung och kokt potatis

Raggmunk med fläsk, löksås och lingon.

Sojabullar med kokt jasminris

 

Torsdag:

Kyckling i rödcurry med jasminris

Lasagne Bolognese

Citronrostade kronärtkockshjärtan i italiensk tomatsås med kokt potatis

 

Fredag:

Fiskgratäng med kokt potatis

Fredagsstek med kokt potatis

Gratinerad rödbetor med getost och kokt potatis

Vecka 37: 9-13 september

Måndag:

Sprödbakad torsk med potatismos, gröna ärtor och örtagårdssås

Wokad kyckling med äggnudlar och grönsaker

Stekt halloumi med medelhavsgrönsaker och ris

 

Tisdag:

Chili con carne med ris

Pestobakad lax med ris

Sojabullar med rostad potatis

 

Onsdag:

Renskavspanna

Biff a la lindström med potatismos

Fetaost och oliv lasagne

 

Torsdag:

Bouef Bourgingnon med potatismos

Gratinerad kyckling med parmesan, soltorkad tomat, spenat och vildris

Rödbetsplättar med morots tzatziki och vildris

 

Fredag:

Hel grillad fläskytterfilé med champinjonsås och rostad potatis

Kycklingspett teriyaki med jasminris

Halloumistroganoff med ris

Vecka 38: 16-20 september

Måndag:

Grillad salvia kyckling med grönkål och jasminris

Champinjon och räkfylld rödspätta med kokt potatis och gröna ärtor

Rödbetsfalafel med tomatsås och kokt potatis

 

Tisdag:

Biff i paneng curry och jasminris

Lasagne bolognese

Zucchiniplättar med tzatziki och potatisgratäng

 

Onsdag:

Gratinerad gorgonzolakyckling med ris

Halstrad rimmad lax med romsås och kokt potatis

Rotsakspytt med lingonkräm

 

Torsdag:

Gryta på fläskkött med dijonsenap, champinjoner och jasminris

Pannbiff med löksås och kokt potatis

Sojabullar med jasminris

 

Fredag:

Piri – piri kyckling med ris

Moussaka

Wokade äggnudlar med grönsaker

vecka 39: 23-27 september

 

Måndag:

Biffsauté med broccoli och dijonsenap och jasminris

Flygande Jakob med ris

Citronrostade kronärtkockshjärtan i italiensk tomatsås med kokt potatis 

 

Tisdag:

Pocherad vit fisk med äggsås och kokt potatis

Höstig gryta med morot, porter och kokt potatis

Vegetarisk ört och grönsaks lasagne

 

Onsdag:

Ugnsbakad lax med hollandaise och kokt potatis

Citrongrillad kycklinglårfilé med rostad potatis

Grönsaksplättar med rostad potatis och fetaostkräm

 

Torsdag:

Wokad kyckling med grönsaker, cashewnötter och jasminris

Köttfärsbiffar med gräddsås, gröna ärtor och kokt potatis

Gratinerade rödbetor med getost och kokt potatis

 

Fredag:

Cognacsmarinerad fläskytterfilé med potatisgratäng

Esplanad Lasagne Bolognese

Sojabullar med jasminris