Om ICA Supermarket Brommaplan

Vi är en av Sveriges största ICA Supermarket butiker. Hos oss jobbar över 65 medarbetare på butikens olika avdelningar och finns här för dig för att göra din vardag enklare.

Om butiken!

Färskvarubutiken

Vi är en färskvarubutik med ett brett utbud av varor som både förgyller din vardag och sätter guldkant på helgen när du vill lyxa till det. 

Frukt & Grönt

Botanisera på vår fräscha Frukt & Grönt avdelningen där fokus alltid ligger på att erbjuda det bästa från de olika säsongerna.

Egenproducerat sortiment

Upptäck vårt breda utbud av egenproducerade sortiment, tillverkat i butiken av våra kallskänkor. För att få en bild av vilket sortiment vi erbjuder kan du gå in på vår cateringsida här på hemsidan.

Delikatessen

Bli inspirerad av våra duktiga medarbetare på delikatessen där vi erbjuder manuellt kött, chark, färdigmat, ost, sallader, fisk och skaldjur. 

Traditionella avdelningar

På våra traditionella avdelningar hittar du ett brett utbud på över 5000 artiklar att välja mellan, alltifrån lågpris till märkesleverantörer och unika lokala leverantörer.

Bageriet

Vi bakar bröd och fikabröd sju dagar i veckan. Här hittar du ett brett utbud av allt från söta bullar och munkar till nybakta goda matbröd.

Mer om oss!

Lokala leverantörer

Vi älskar att jobba med lokala leverantörer. Här finner du ett axplock av de lokala samarbeten vi har i butiken.

Mer om våra lokala leverantörer
Håll utkik i butiken

Vägen till en billigare vardag

Vår märkning visar vägen till en billigare vardag. Så att du kan handla till låga priser varje dag, året runt.

Läs mer
Handla smartare

Checklista med spartips

Kolla in vår checklista på smarta saker du kan göra för att spara pengar på maten du handlar.

Till checklistan