Jobba hos oss

icastig

Jobba hos oss

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa människor som delar vår passion för mat och service! Om vi inte har några lediga tjänster just nu är du varmt välkommen att skicka in en intresseanmälan.

Lediga tjänster just nu

Skicka en spontanansökan
  • Just nu har vi inga lediga tjänster men skicka gärna en spontanansökan!

Säljledare Frukt & Grönt

Avdelningen frukt & grönt:
För att lyckas här krävs det att du kan jobba självgående i stor utsträckning samt kan ta ansvar inom flera områden. Som säljledare leder du ett team på två personer och har fullt ekonomiskt ansvar för att avdelningen når sina nyckeltal inom både ekonomi och kundnöjdhet. Avdelningen är belägen på bästa plats i början av kundvarvet och har mycket bra förutsättningar att bli den perfekta utmaningen för dig som vill utveckla dig själv och avdelningen tillsammans med ditt team för att skapa nöjda kunder.

Grundkrav:
• Butiks- och eller branscherfarenhet: Erfarenhet från flera olika avdelningar i butik, gärna inom färskvaror. Erfarenhet av AOB och Store office är meriterande.
• Kundupplevelse: Utpräglat matintresse inom både traditionell och modern matlagning. Erfarenhet av att öka kundnöjdhet via målsättningar i NKI eller liknande mätning.

Personliga förmågor och egenskaper hos dig som söker:
Strategisk förmåga: Du är nytänkande och du vill ständigt utveckla och förbättra avdelningen efter vår lokala marknad för att nå målen och visionen för butiken. Skapa engagemang och samsyn: Som säljledare är du förebild för övriga medarbetare och förstår fördelarna av att skapa goda relationer. Därför vill vi att du som söker är lyhörd och har en hög social kompetens. Du använder alltid våra värderingar som ledstjärna för att utveckla teamet och kundbemötandet. Närvaro och ett stort engagemang ser vi också som viktiga framgångsfaktorer. Som ledare är du en trygg och inspirerande person, som genom god kommunikation får alla delaktiga i arbetet med att nå gemensamma mål och skapa en personlig och trivsam butiksatmosfär.

Leverera resultat:
Du har erfarenhet från att arbeta med ekonomisk uppföljning. Du har ett långsiktigt lönsamhetstänk. Struktur, rutiner, uppföljning och ordning och reda är viktigt för dig.

För att ansöka tjänsten, vänligen skicka ditt CV senast den 23 september till marcus.lindstrand@supermarket.ica.se