Fat och brickor

Inköpslista

Beställ på telefon 031-99 71 76/78

0 varor, 0 kr
Catering

Fat och brickor

Kallskuret kött, exotiska frukter och krämiga ostar är klassiska inslag på våra fat och brickor. Läckerheter som får det att vattnas i munnen på de flesta. Självklart har vi flera olika varianter och teman på våra festfat. Vilket passar din bjudning? Välkommen med din cateringbeställning! Minsta beställning är sex portioner. Din beställning önskar vi ha senast tre vardagar före avhämtning.

Almåsfatet

Almåsfatet är ett klassiskt kallskuret festfat med rökt skinka, rostbiff och kyckling kombinerat med frukt och grönsaker.

Innehållsförteckning

Pris/portion (minsta beställning 6 port) 129 kr

Grillfat

På Almås Grillfat hittar du klassiker som grillade spare ribs (eller kycklingspett - du väljer), fläskfilé och rostbiff kombinerat med exotiska frukter. Köp gärna till vår egen potatissallad och butiksbakade baguetter så blir den här brickan en komplett måltid.

Innehållsförteckning

Pris/portion (minsta beställning 6 port) 149 kr

Havets fat

Här erbjuder vi ett fat med havets delikatesser - varmrökt lax, handskalade räkor, romsås, västerbottenpaj och snittar med vår egen räksallad.

Innehållsförteckning

Pris/portion (minsta beställning 6 port) 159 kr

Italienskt fat

Vårt italienska fat är en mix av det bästa från Italien, med både ostar och chark. Har du specifika önskemål eller är allergisk mot något byter vi naturligtvis ut den mot något som passar för just dig.

Innehållsförteckning

Pris/portion (minsta beställning 6 port) 159 kr

Ostbricka

Vi kombinerar tre sorters ost med marmelad, kex och färsk frukt.

Innehållsförteckning

Pris/portion (minsta beställning 6 port) 109 kr