ICA Supermarket Lindvallen

Vill du bli en del av vårt team?

I november 2020 öppnade vi portarna till Sälens nya matbutik ICA Supermarket Lindvallen. Vi flyttade då från vårt nuvarande läge till ett mer trafikorienterat läge för att kunna serva hela Sälenfjällen med ett brett utbud av färskvaror och med prisvärd matglädje.

Vår vision är att med smak för det goda livet förenkla kundens vardag och få kunden att uppleva att vi alltid gör det lilla extra för dem.

Skicka gärna en spontanansökan om du brinner för kundservice och har nära till ett leende. Du bör vara flexibel, stresstålig, van vid att ha många bollar i luften samt ha erfarenhet från tidigare arbete i livsmedelsbutik. Ansökan med cv och personligt brev skickas till oliver.hilldor@supermarket.ica.se

Kontakta oss

Vill du kontakta oss gör du det enklast genom att ringa på 0280 75750 eller mejla oss via lindvallen@supermarket.ica.se. Du är även välkommen in till oss i butiken!

I samband med ansökan behöver vi behandla dina personuppgifter. Läs mer om behandlingen av dina personuppgifter på ica.se/butiker/dataskydd/personuppgifter/