Vi stöttar - Du väljer

Vi på ICA Matkassen ser lokala samarbeten som det självklaraste som finns. Vi vill vara en långsiktig aktör som ständigt arbetar för att hela Hallstahammars kommun ska må bra.

Ny form av sponsring:   

2024 startade vi en ny form av sponsring som bygger på tydliga avtal om en aktiv samverkan med ett antal föreningar. Föreningar som delar våra värderingar och som arbetar professionellt.
 

Du som kund kan påverka hur mycket sponsring föreningen får:

När du självscannar varor på ICA Matkassen går 1% (till ett maxbelopp av 250 000 kr totalt för alla föreningar per år) av köpesumman till din valda förening. En summa som vi på ICA Matkassen betalar till föreningen - det dras inte någon summa för dig som kund.
 

Så här fungerar det i butiken:   

På väggen vid scanningsdosorna finns våra sponsorföreningar representerade med logo och en streckkod. Du scannar den aktuella streckkoden och handlar sedan som vanligt.
 

Sponsringspolicy:


"Genom att sponsra utvalda föreningar och organisationer kan vi stödja och synas i sammanhang som arbetar för barns/ungdomars/seniorers hälsa och välmående.

Vi sponsrar endast föreningar och organisationer vi anser delar våra värderingar och som agerar professionellt. I första hand ska vi sponsra lokala föreningar och organisationer inom Hallstahammars kommun/vårt upptagningsområde för kunder."

Illustration