ICA Supermarket Emmaboda

Våra avdelningar

I vår butik kan du köpa allt från dagsfärska blommor, till nybakat bröd och butiksstyckat svenskt kvalitetskött. Här kan du läsa mer om vårt utbud och några utvalda avdelningar.

Blomavdelning

Det första du möts av i butiken är vår blomavdelning. Här finns både snittblommor, vackra buketter och krukväxter.

Delikatessdisk

I vår delikatessdisk säljer vi färsk fisk, kött och ost av hög kvalitet. Vi erbjuder exempelvis närproducerat kött från Smålandskött, som vi får levererat till butiken tre gånger i veckan. Vi är några anställda som specialiserat oss på styckning av kött. Oavsett om du vill ha nymald köttfärs eller putsad fläskfilé ser vi till att du inte blir besviken. Kom in och handla direkt över disk, beställ online eller ring och gör din beställning.

Illustration

Frukt och grönt

Under de senaste åren har vi satsat lite extra på frukt och grönt. Precis i början av butiken möts du av Emmabodas största utbud av grönsaker och frukt från både Sverige och världen.

Brödavdelning

I vår brödavdelning kan du handla dagsfärskt bröd, nybakade kanelbullar eller hamburgerbröd och korvbröd till helggrillen. Vi gräddar själva i butiken, och på helgmornar ser vi till att preppa lite extra många nybakade frallor.

Saknar du något? Vi utvecklar vårt utbud hela tiden och är alltid nyfikna på dina önskemål. Tveka inte att höra av dig till oss på: . Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Utvalda varor

Grönsaker från Långesjö Växthus

I vår frukt och grönt-avdelning säljer vi bland annat tomater och gurkor från Långesjö Växthus, som ligger bara några kilometer från vår butik.

Blekingekroppkakan

Den omtalade lokaka delikatessen Blekingekroppkakan hittar du i våra diskar. Perfekt till både vardag och helg.

Nygrillad kyckling

Hos oss kan du köpa butiksgrillad kyckling varje dag. Vi erbjuder både klubbor, hel och halv kyckling.