ICA Supermarket Knalleland

Kassachef/ Stf Butikschef sökes till ICA SUPERMARKET KNALLELAND

Har du drömmar och visioner om att bli egen ICA handlare? Vi är säkra på att denna erfarenhet du kommer bygga upp tillsammans med oss kommer vara en bra väg på vägen. 

Vi söker nu en driven LEDARE med ansvar över kassa och förbutik och dess tillhörande delar.

Genom att leda och fördela arbetet håller du butikens sista avdelning inbjudande och effektiv för att avsluta kundens butiksupplevelse på topp. Dina tankar och idéer bidrar till att utveckla avdelningarna framåt. 

Du ingår i butikens LEDNINGSGRUPP och är med och sätter strategiska mål för hela butiken.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av butiksarbete i en ansvarsposition och vill ta nästa utmanande steg. Du vet vilka rutiner som gäller i en kassalinje och kan med hjälp av din erfarenhet utveckla och förbättra dessa. 
 
Du kan jobba i ett högt tempo och vara stresstålig. Denna roll likt många andra ansvarsroller i butik kräver att man vill det lilla extra och det är det vi önskar hos den sökande.

För oss är säkerheten av stor vikt och det är viktigt att du förstår och delar detta med oss då vi värnar om butiken samt våra medarbetare.

Vi erbjuder en utvecklande, fartfylld och händelserik arbetsplats med stark sammanhållning och stor arbetsglädje! 


Om tjänsten:

  • Tjänsten är som Kassachef/ Stf Butikschef 
  • Du kommer ansvara för drift och bemanning för alla kassatimmar i butiken (7-23).
  • Tjänsten är en heltidstjänst, efter 6 månaders provanställning
  • Med tillsättning snarast.

 

Ansökan

Tjänsten är en heltidstjänst, efter 6 månaders provanställning med tillsättning snarast. Vi hanterar ansökningar löpande, så skicka in din ansökan idag! Ansökningar skickas till: henrik.forsberg@supermarket.ica.se 

Vid frågor kring tjänsten: 033-211326

Välkommen!