För dig som är hungrig just nu

Vår förbutik heter ICA To Go och finns för dig som är hungrig just nu. Hos oss handlar du goda frukostar de dagar du har snoozat extra länge, välfyllda butiksgjorda baguetter och varma rätter som är enkla att ta med i farten. Dessutom har vi mjukglass, snacks, juicer och en massa annat gott.

Vår mat

Handgjort

För att du ska få äta så färskt som möjligt, gör vi en del av vår mat på plats i butiken. Till exempel våra yoghurts, frukostfrallor och baguetter är alla handgjorda av oss. Baguetterna gräddar vi varje dag och fyller till bredden med smakrika fyllningar. Eftersom dessa godsaker görs färskt, har de också en lite kortare hållbarhet. Bäst att avnjuta direkt med andra ord!

100 % schysst kaffe

Vårt kaffe kommer från Arvid Nordquist. De är proffs på att göra riktigt gott kaffe på rätt sätt. Hemligheten? Arabicabönor som får växa på hög höjd, mogna långsamt och resultera i en kopp full av smaknyanser och rik arom. Att det dessutom är 100 % klimatkompenserat gör att varje kopp värmer extra gott i magen!

Nygräddat fikabröd

En dag utan gott bröd är en förlorad dag. Tycker vi i alla fall! Därför erbjuder vi alltid nygräddade mumsiga kanelbullar och annat fikabröd som du kan unna dig till kaffet.

  • Oppettider_To_Go