Vårt engagemang: Finnbodamiddagen

toppbild-ica100

Vårt engagemang: Finnbodamiddagen

För oss på ICA Nära Finnboda är känslan av gemenskap viktig. Utifrån vår affärsidé – Tillsammans skapar vi matglädje – ville vi göra något extra. Därför har vi valt att anordna matlagningskvällar där vi sammanför kunder i vårt närområde som får umgås, äta gott och tävla om ett presentkort i butiken.

Idén att skapa ett event där matglädje och social umgänge gick hand i hand uppstod i insikten om våra kunder. Finnboda är ett relativt nybyggt område där de boende flyttat in från i stort sett alla delar av landet. Vi som butik vill ta tillvara på den gemenskap som skapats här och bidra till ökad social samvaro. Det blandar vi med det vi kan bäst – glädjen i goda måltider. 

Vi kallar vårt initiativ Finnbodamiddagen och går ut på att fyra kunder - som anmält sitt intresse i butik eller på nätet - under varsin kväll bjuder på sin bästa trerättersmeny. Träffarna sker hemma hos respektive deltagare och vi står för mat och dryck. Under varje middag får deltagarna betygsätta maten och vid sista tillfället koras en vinnare.  

Vårt mål med Finnbodamiddagen är att skapa umgänge och goda matupplevelser i närområdet. Träffarna har gått över förväntan och vi tänker fortsätta att skapa aktiviteter i och utanför vår butik. Allt för att vi tillsammans med våra kunder ska fortsätta skapa genuin matglädje

banner_ica100