Våra avdelningar

Våra avdelningar

Vi på ICA Nära har ett anpassat sortiment av varor i våra avdelningar. Det innebär att du alltid har flera alternativ att välja mellan. Dels har vi kända varumärken, dels ICAs egna varor som ett prisvärt alternativ till de kända varumärkena.

Våra avdelningar

Frukt & Grönt

Grönt är skönt!

Frukt och grönt förgyller måltiderna och är en källa till glädje för både smaklökarna och för ögat.

Att arbeta med frukt och grönt är inspirerande och roligt och vi tycker att det är en mycket viktig avdelning i butiken. Vår huvudleverantör är ICA Frukt och Grönt, men sånt som odlas här på Öland försöker vi få köpa direkt av odlarna i så stor utsträckning som möjligt.

Bröd & bageri

Känner du doften av nybakat?

Många minnen kan väckas till liv genom doften av nybakat – kanske tänker du på kanelbullar med mjölk i mormors kök, en nybakad limpa med smör som smälter och till det en kopp nybryggt kaffe. Visst är det något speciellt med rykande färskt bröd?

Eget bageri

Vi storsatsar på bageridelen och har nu en stor fin bageriavdelning. Vi jäser brödet i butiken innan vi gräddar vilket ger en luftig och saftig produkt med mycket hög kvalité. Vi är stolta över vårt bröd!

Mejeri

Mejeriprodukter för alla

Vår största satsning inom mejeriet har varit att utöka sortimentet av låglaktosprodukter och laktosfria produkter. Vi vill hjälpa kunder med allergi att lättare hantera sin matlagning. Byt bara ut de traditionella mejeriprodukterna mot den laktosfria varianten.

Något som också ökar mer och mer är de ekologiska produkterna, främst mjölken. Har du provat ännu?

Kroppkakor

Kroppkakor på torsdagar

Varje torsdag året om säljs nykokta öländska kroppkakor från Café Arontorp i vår butik. Du får de varma - klara att äta eller med lite spad så du kan värma dem själv senare. Du väljer. Torsdagslunchen är fixad!

Förbeställning

Vill du ha många får du gärna beställa i förväg på telefon 0485-40105

Välkommen!