ICA Nära Sellnäs

Jobba hos ICA Nära Sellnäs

Vill du bli en del av Nära-familjen? Vi letar alltid efter nya engagerade kollegor till vår butik. Här kan du se vilka tjänster som finns ute just nu.

På Nära har vi våra kunder i fokus – vi inspirerar, hjälper och ser till så att vi alltid kan erbjuda ett gott och brett sortiment. Varje roll är lika viktig, och tillsammans gör vi varje dag lite enklare för våra kunder. Ett viktigt och roligt jobb helt enkelt!

Vill du bli en del av Nära-familjen? Vi letar alltid efter nya engagerade kollegor till vår butik. Här kan du se vilka tjänster som finns ute just nu.

Ta en titt på våra lediga tjänster här nedanför om du tror att du skulle trivas hos oss!

2024-01-03 | Sommarjobb på ICA Nära Sellnäs
Inför sommaren 2023 så söker vi Borlänges bästa sommarpersonal. I vår lilla moderna lanthandel så utvecklas du som både yrkesperson och människa. I vårt roliga gäng så får du göra det mesta som butiksvärlden erbjuder. Alltifrån att fronta kryddhyllan, fylla på mejeriet, fylla på frukten, sitta i kassan eller bara umgås med våra fantastiska kunder eller göra områdets godaste räksmörgåsar?

Vi söker sommarjobbare till alla våra avdelningar i butiken inför sommaren.

Är du 18 år eller äldre så har du chans att bli en i vårt härliga gäng på ICA Nära Sellnäs. Vi värdesätter att du liksom vi är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet och vill leverera Borlänge bästa kundbemötande varje dag. Erfarenhet av butik och sälj är meriterande men inget krav. 

Välkommen med din ansökan senast sista februari 2024. Skicka ett personligt brev och CV. Har ni andra funderingar så får ni gärna besöka oss eller maila fredrik.remes@nara.ica.se.

När ni ansöker om sommarjobb så vill vi att ni skriver i ämnesraden vilket område i butiken ni helst jobbar inom:

• Kassan
• Varuplock
• Glassbaren
• Catering
• Kvälls- och helgansvarig

Nämn i din ansökan vilken eller vilka avdelningar du helst skulle vilja jobba på. Det är framförallt till vecka 24 - 33 vi är behov av sommarjobbare. Men vi kan även behöva medarbetare redan nu under våren och inför påsken som är en stor mathelg för oss. Hör av er så träffas vi för att se vad vi kan hitta på för kul.

Dela, tagga och tipsa alla som kan vara av intresse. ❤️ 

Sök senast 2024-02-29

----------------------------------------------------------------------------------------------

Ni kan också alltid söka spontant till oss genom att mejla oss via fredrik.remes@nara.ica.se. Du är även välkommen in till oss i butiken och lämna ditt CV och presentera dig!

Illustration

"Vi söker medarbetare som kan ge Borlänges bästa kundbemötande"