Catering

Vi fixar festen!

Vårt kök och vår delikatessavdelning erbjuder ett stort sortiment av catering. Vi är redo för alla beställningar och använder de bästa råvarorna för att kunna garantera högsta kvalitet och smak till riktigt bra priser.

Beställningsinfo

Vi behöver beställningen minst tre arbetsdagar innan leveransdag. Minsta beställningsantalet är till sex personer. 

Tel. 0520-48 83 15
Mejl: restaurang.trollhattan@maxi.ica.se

Avbokning

Avbokning sker senast 48 timmar innan överenskommen upphämtningsdag. Vid utebliven upphämtning måste vi tyvärr debitera fullt pris.

Ladda ner vår cateringfolder!

Bläddra igenom vårt sortiment och upptäck någor som kommer att imponera på dina gäster. Vi använder endast färska och högkvalitativa ingredienser för att säkerställa att varje rätt är full av smak och kvalitet.

Se utbud

Smörgåstårtor

Smörgåstårtan är en lyxig klassiker som har fått ett rejält uppsving på senare år och fått flytta tillbaka in i matkonstens finrum. Inte mer än rätt, med tanke på hur gott och enkelt det är. Dessutom finns smörgåstårtor i så många varianter att någon alltid passar. Våra tårtor går att få laktos- och glutenfria.

Se utbud

Festfat

Vem gillar inte att mingla runt en god buffé/planka? Vi erbjuder varierade bufféer/plankor med inspiration från olika delar av världen. Med mycket att välja på hittar varje gäst sina favoriter. Och du kan koncentrera dig på att ha trevligt! 

Se utbud

Pajer och bröd

Pajer och bröd är en omtyckt cateringkategori som erbjuder en mångsidig och tillfredsställande matupplevelse. Med sina olika smakrika fyllningar och krispiga pajskal är pajer ett populärt val för både huvudrätter och bufféer

Se utbud

   

 

  Välkommen med din beställning!