Välkommen till Sundsvalls största matbutik!

Välkommen till Sundsvalls största matbutik!

Maxi ICA Stormarknad Birsta är idag Sundsvalls största matbutik och har cirka 180 medarbetare som skall sätta dig som kund i fokus och serva dig på alla våra avdelningar i butiken. Vår strävan är att kunna erbjuda alla våra kunder en fräsch, välfylld och välsorterad butik. Allt du behöver under ett tak. Vår ambition är också att anpassa oss till samhället omkring oss, ett exempel på detta är att vi nu talar så mycket som 17 språk och bygger eget växthus för att på bästa sätt lära oss mer om hur vi kan bidra till lägre klimatavtryck.

  • På Maxi Birsta är vi angelägna om att ha ett stort och brett sortiment till låga priser. Det innebär att ni har fler alternativ att välja mellan, dels alla kända varumärken samt ICAs egna varor och ICA Basic som är vårt lågprisalternativ.
  • Vår strävan är att kunna erbjuda alla våra kunder en fräsch, välfylld och välsorterad butik med andra ord allt du behöver under ett tak som kund.

Frukostfrallor eller stenugnsbakat bröd?

I vårt bageri kan du köpa färskt bröd sju dagar i veckan. Vi har brödet för alla tillfällen från frukostfrallor till lyxigt stenugnsbakat bröd. För dig som är glutenallergiker finns det ett fryst utbud i avdelningen.

ICAs kvalitetsarbete i butik

Matkvalitet är en av ICAs viktigaste frågor och arbetet med att utveckla säkerheten för livsmedelshantering i butik pågår på flera fronter. Projektet ”Kvalitet i butik” startades 2008 för att ytterligare stödja butikernas kvalitetsarbete. I samband med detta föddes idén att införa en ny standard som garanterar att alla butiker håller samma kvalitetsnivå.