Det här hittar du i butiken

Det här hittar du i butiken

Vardag eller fest? Vi har det du behöver. I butiken fyller vi varje dag på med nya färskvaror, frukt och grönt, mejeriprodukter och annat gott som förgyller din matvardag. I vår charkavdelning hittar du ostar, salami och skinkor för picknick, mys eller fest. Vi ses i butiken!

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Maxi ICA Stormarknad Sandviken är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

Catering – Smart, enkelt och gott!

Ska du ha fest eller bjudning? Med ett urval av plankor och smörgåstårtor erbjuder vi catering som passar när du vill bjuda på något gott. Välkommen med din cateringbeställning!

ICAs kvalitetsarbete i butik

Matkvalitet är en av ICAs viktigaste frågor och arbetet med att utveckla säkerheten för livsmedelshantering i butik pågår på flera fronter. Projektet ”Kvalitet i butik” startades 2008 för att ytterligare stödja butikernas kvalitetsarbete. I samband med detta föddes idén att införa en ny standard som garanterar att alla butiker håller samma kvalitetsnivå.

Fakta om butiken

Maxi ICA Stormarknad Sandviken är den barnvänliga och personliga stormarknaden, där du på ett enkelt och smidigt sätt kan handla allt du söker under ett och samma tak. Butiken öppnade i oktober 2002 och 5 år senare i november blev den en Maxi ICA Stormarknad.

Hos oss hittar du både vardagsmat och delikatesser från när och fjärran. I vår kött- och charkavdelning kan du enkelt botanisera bland utbudet, köpa pannfärdiga rätter och hitta såväl ekonomiförpackningar som förpackningar för det lilla hushållet.

Det doftar härligt av nygräddat från vår bageriavdelning. I butiken finns ett stort utbud av vänliga varor – produkter för dig som är överkänslig mot vissa födoämnen. Här hittar du dessutom det mesta inom underhållning, miljövänliga produkter, skönhet och hälsa. Vi tipsar dig om hur du kan äta rätt och må väl.

När du vill att det ska gå smidigt att handla ska du använda vår självscanning, enkelt, roligt och snabbt, då undviker du samtidigt långa kassaköer. Vi erbjuder en fräsch butik, ett brett och prisvärt sortiment, matinspiration och en kunnig och vänlig personal!

Välkommen in!

Fredrik Rindås med medarbetare