Maxi ICA Stormarknad Östersund

Bageri & konditori

På Maxibageriet jobbar nio stycken utbildade bagare och konditorer med flera års erfarenhet av branchen. Vi brinner för vårt yrke och vill ständigt utvecklas genom att hålla koll på nyheter och trender.

På Maxi ICA Stormarknad Östersund finner du ett riktigt bageri där vi bakar från grunden. Hos oss kan kunden se bagarna stå och baka och känna den härliga doften av nybakat bröd 365 dagar om året. Nyttigt och smakrikt bröd med ett härligt utseende är det sortiment vi jobbar med. Här kan du hitta allt från surdegsbröd, kanelbullar, dinkelbröd, ciabatta till frukostfrallor.

Nybakat från vårt konditori

Här finner du även en läcker konditoridisk fylld med läckra tårtor, bakelser, pajer och kakor. Vi jobbar mycket med naturliga smaker som hallon, blåbär och svarta vinbär. Självklart kan du beställa dina tårtor hos oss när du är i butiken. Det går även bra att ringa in din beställning.

Vi kan göra allt från "enkla" prinsesstårtor till tårtor med ätbara foton på. Prata med våra konditorer så kan de berätta hur just er tårta kan bli speciell. Sortimentet som vi håller varje dag varierar med säsongen.

Har du några frågor är du självklart välkommen att kontakta oss på bageriet.

Telefon: 063-57 76 50
maxibageriet.ostersund@maxi.ica.se

Södergrenare – ett unikt sammarbete

På Maxi ICA Stormarknad Östersund jobbar vi mycket för det nyttiga. I ett unikt samarbete med elitskidåkaren Anders Södergren har vi utvecklat ett bröd som är både nyttigt och gott. Receptet på detta bröd har tagits fram i sammarbete med Anders Södergren på detta bröd som du bara hittar på Maxi i Östersund. Självklart är det nybakat 7 dagar i veckan.

Prislista tårtor

Vårt standardsortiment:
Mousetårtor, gräddtårtor, prinsesstårtor.

6-8 bitar: 199 kr
10-12 bitar: 279 kr
14-16 bitar: 339 kr

Barntårtor med förtryckt Disneymotiv:

6-8 bitar: 259 kr
10-12 bitar: 339 kr
14-16 bitar: 399 kr