Maxi ICA Stormarknad Östersund

Jobba hos Maxi ICA Stormarknad Östersund

Vill du bli en del av Maxi-familjen? Vi letar alltid efter nya engagerade kollegor till vår butik. Här kan du se vilka tjänster som finns ute just nu.

Söker vi dig?

Vill du bli en del av ett av Östersunds största företag? Med en omsättning på drygt 600 miljoner, över 150 anställda och över 30 000 kunder i veckan är vi ett företag som ser ljust på framtiden. Vår värdegrund som baseras på Glädje, Engagemang och Trygghet leder oss i vårt dagliga arbete. Med tydliga kundlöften och vår kundidé "Du gör alltid rätt om du gör kunden nöjd" tar vi emot alla kunder. Vi söker dig som älskar serviceyrket, som alltid ser till kundens bästa med ett leende och vill jobba enligt vårt kundlöfte: Inga problem!

Semestervikarie

Vi söker ungefär 20 semestervikarier över sommaren.
Kunskaper inom livsmedelshandel och livsmedel är meriterande. Vikariaten har olika längd. Tidigaste start är i början av april, men de flesta börjar i början av juni. Vikariaten sträcker sig över sommaren till v33-34 med möjlighet till förlängning efter sommaren. Under v26-33 förväntas man kunna gå på ett schema alla veckor. Vikariat finns i samtliga av butikens avdelningar, t.ex. kassa, förbutik, färskvaror, onlinehandeln, mejeri mm.

Ansök nu

Skicka ansökan till personal.ostersund@maxi.ica.se
Skriv SEMESTERVIKARE i ämnesraden.
Välkommen med din ansökan!

I samband med ansökan behöver vi behandla dina personuppgifter. Läs mer om behandlingen av dina personuppgifter på www.ica.se/dataskydd