Vi satsar på certifierade närproducenter

Potatis i säck

Vi satsar på certifierade närproducenter

Vi vill också värna om det som är lokalproducerat. I vårt sortiment hittar du många av de lokala producenter som finns i vårt område. Vi ställer dock alltid krav på att de skall vara certifierade.

Bromölla Chark är ett familjeföretag som startades av Kurt Samuelsson och som idag drivs av hans son Per-Ronny Samuelsson. Idag jobbar nästa generation i företaget och står redo att ta över när det är dags. Sonen Marcus som har en utbildning inom chark och styckning på livsmedelsprogrammet samt dottern Sandra som är utbildad kock.

Några av våra leverantörer är:

Boalts Bröd

AB Boalts Bröd är ett bageri med lång tradition. Ända sedan 1939 har vi försett våra kunder med bröd och kakor. Företaget grundades av Karl Grahn och har drivits i många år av Bertil Ahlberg, men från och med mars 2010 drivs det av hans dotter Marie Ahlberg och Christian Nilsson med 6 anställda.

Hörnsjöns Handelsträdgård

Plantskolan ligger naturskönt vid Hörnsjön strax utanför Kyrkhult i nordvästra hörnet av Sveriges trädgård Blekinge. Här kan du i lugn och ro, till musik bestående av fågelkvitter, välja bland våra produkter.

Urshults Bageri

På Urshultsbagarn förenar vi det bästa av två epoker. Vi har valt att behålla hantverket och de gamla traditionerna, men moderna rön och metoder har getts utrymme i produktionen.

 

Ottos Glass

Eknegård

Glenn Larsson Siretorp

Vänsersbergs frukt, Vånga