Maxi ICA Stormarknad Olofström

Jobba hos Maxi ICA Stormarknad Olofström

Vill du bli en del av Maxi-familjen? Vi letar alltid efter nya engagerade kollegor till vår butik. Här kan du se vilka tjänster som finns ute just nu.

FÖRSÄLJNINGSCHEF RESTAURANG/MATDISK/CATERING

Passionerad av mat, smak, sälj och upplevelse? Just nu söker vi en Försäljningschef restaurang/matdisk/catering till en butik i ständig utveckling. Som försäljningschef söker vi dig som har ett brinnande intresse för mat och måltider och vill vara drivande i att utveckla vårt materbjudande till kund tillsammans med dina medarbetare. Som Försäljningschef restaurang/matdisk/catering ingår du i butikens ledningsgrupp.

Vem söker vi?

  • Du är engagerad, inspirerande och självgående. Detta kräver att du är intresserad av att ligga i framkant inom butiks och restaurangtjänster och innovation. 
  • Du har en drivkraft att ständigt utveckla dig och leda andra utifrån kundens och verksamhetens behov. 
  • Du behöver ha en strategisk, analytisk förmåga och tycka om att planera och genomföra projekt. Du tycker om att ha mycket på gång parallellt.
  • Du är kundorienterad och har en förmåga att hitta nya lösningar och se helheten utifrån kundens behov.
  • Du är resultatinriktad med sinne för affären och trivs med stort eget ansvar. 
  • Du har erfarenhet av att driva lönsamhet och projekt. 
  • Du motiverar och organiserar vilket får med dig andra i att förverkliga idéer till handling. 
  • Du har god erfarenhet av restaurangbranschen, arbetat i ledande position och vi ser positivt på om du arbetat med de manuella punkterna i en matbutik.  

Vill du tillhöra ett snabbväxande företag i ständig utveckling samtidigt som du på fritiden vill leva och bo nära naturen. Då är detta jobbet för dig! Varmt välkommen att skicka in din ansökan.

Kontakt

Ester Johansson Rovina, Butikschef
Maxi ICA Stormarknad
Ekhagsvägen 2
293 40 Olofström
070–24 64 946
ester.johanssonrovina@maxi.ica.se

I samband med ansökan behöver vi behandla dina personuppgifter. Läs mer om behandlingen av dina personuppgifter på www.ica.se/dataskydd