Maxi Toftanäs – för en enklare vardag

Maxi Toftanäs – för en enklare vardag

På Maxi ICA Stormarknad Toftanäs vill vi inspirera och göra din vardag både enklare och bättre. Oavsett om du söker livsmedel eller specialvaror möts du av välfyllda hyllor och ett brett sortiment.

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Maxi ICA Stormarknad Toftanäs är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

ICAs kvalitetsarbete i butik

Matkvalitet är en av ICAs viktigaste frågor och arbetet med att utveckla säkerheten för livsmedelshantering i butik pågår på flera fronter. Projektet ”Kvalitet i butik” startades 2008 för att ytterligare stödja butikernas kvalitetsarbete. I samband med detta föddes idén att införa en ny standard som garanterar att alla butiker håller samma kvalitetsnivå.

För oss är det viktigt att du kan lita på maten du handlar. Därför har vi lagt ner mycket tid på att bli en kvalitetscertifierad butik.

Maxi Toftanäs – den personliga stormarknaden

Vi slog upp portarna den 25 september 2006 och har sedan dess haft en mycket bra utveckling. Här hittar du allt under ett tak – från grill och gräsklippare till oxfilé, falukorv och spanska tapas.

Vi har ett eget bageri där vi bakar allt från grunden – matbröd, tårtor, bakelser, med mera. I vår manuella fiskdisk hittar du havets läckerheter och delikatessavdelningen har ett mycket stort sortiment. Under tiden du handlar kan du lämna ditt barn i minihuset, och självklart kan du använda vår självscanning för att handla effektivare.

Tack för att du väljer Maxi ICA Stormarknad Toftanäs!