Catering

Konditori

På Toftanäs bakar vi allt från grunden, vi erbjuder dagligen tårtor, bakelser och andra bakverk för alla livets tillfällen!

Beställningsinfo

Vi behöver beställningen minst tre arbetsdagar innan leveransdag.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller vill ringa in din beställning. Frågor kring beställningar tas emot av vårt bageri.
Tel. 040-600 68 12

Avbokning

Avbokning sker senast 48 timmar innan överenskommen upphämtningsdag. Vid utebliven upphämtning måste vi tyvärr debitera fullt pris.

Klassiska tårtor

Det finns alltid något att fira och då är tårta ett uppskattat måste. Låt oss ta hand om dina tårtbehov och skapa minnesvärda stunder med våra klassiska och traditionella tårtor.

Se utbud

Exklusiva tårtor

Vi skapar unika och lyxiga bakverk som kommer att imponera på dina gäster. Med noggrant utvalda ingredienser och en passion för detaljer, levererar vi tårtor som är både vackra och läckra. Låt oss göra din speciella dag ännu mer minnesvärd med våra exklusiva tårtor.

Se utbud

Moussetårtor

Moussetårtor har blivit otroligt populärt och har blivit något av en trend som också verkar vara här för att stanna. En riktigt god moussetårta med en seg eller krispig botten ihop med en mjuk och len mousse av goda smaker. Låt oss förgylla ditt nästa evenemang med våra utsökta moussetårtor.

Se utbud

Gräddtårtor

Gräddtårta hör till sommaren och alla kalas som kommer med den. Denna tårta är både enkel och ofantligt god. Ett måste om ni frågar oss! Låt oss göra din nästa fest eller firande ännu mer speciell med våra utsökta gräddtårtor.

Se utbud

Smörkrämstårtor

Smörkrämstårta är som en symfoni av söthet! Våra smörkrämstårtor varieras med olika smaksättningar och dekoreras med exempelvis färska bär för att passa olika tillfällen och smakpreferenser. Ett konstverk både för ögat och gommen!

Se utbud

Kalastårtor

Kalastårtor är populära vid födelsedagsfiranden och andra festliga tillfällen där man vill ha en unik och personlig tårta som sticker ut. Våra kalastårtor är gjorda av olika typer av tårtbottnar, fyllningar och frostningar, och de kan vara både smakrika och visuellt tilltalande för att skapa en festlig atmosfär.

Se utbud

   

 

  Välkommen med din beställning!