Sponsring

Maxi ICA Stormarknad Luleå sponsrar

Vi på Maxi ICA Stormarknad Luleå vill ge tillbaka. Många av er som väljer att handla hos oss har någon slags tillhörighet till Luleå med omnejd. Varje år budgeterar vi därför för att sponsra olika lokala verksamheter.

Sponsringen sker huvudsakligen i samarbete med organisationer med engagemang i barn och ungdomar. Vi sätter särskild vikt på idrottens betydelse för ungdomars normer, värderingar och goda vanor. Vi vill inspirera till en sundare livsstil.

Vi får in flera sponsoransökningar per vecka då det är mycket aktiviteter på gång, framförallt under hösten, vintern och våren. Sammantaget så får vi in drygt 100 förfrågningar om sponsring per år.

Vi har valt att vara stora sponsorer till Luleå Hockey och Luleå Hockey/MSSK. Vidare sponsrar vi IFK Luleå, Notvikens IK, Bergnäsets AIK, Brooklyn Tigers, Sunderby SK och Luleå Golfklubb. Sedan sponsrar vi också många mindre event såsom idrottstävlingar och cuper i länet, ungt företagande, mässor och utställningar för att nämna några. Vi arrangerar också ICA Maxi-cupen, en hockey cup för yngre barn.

Sättet att sponsra på varierar. Ibland bidrar vi med priser till lotterier, ibland med korv, bröd och dryck och ibland med utbetalningar. 

Utöver denna typ av sponsring så är vi också bidragsgivare till Rosa Bandet, Mustaschkampen, Röda Korset och Childhood foundation. Vi har även ett samarbete med Svenska Kyrkan som varje vecka delar ut matkassar. Vidare säljer vi banankartonger i butiken där samtliga intäkter oavkortat går till Barncancerfonden.

Uppfyller ditt arrangemang våra kriterier och du vill söka sponsring, maila din ansökan till kundkontakt.lulea@maxi.ica.se. Vi ser gärna att du skickar din ansökan senast fem veckor innan själva arrangemanget äger rum.