Välkommen
till vår butik

önskar Anders Andreasson
med personal

Öppettider

Alla dagar
08-21

Med undantag för följande högtider:

Påskdagen
08-21
Annandag påsk
08-21

Kontakt

Maxi ICA Stormarknad Mellbystrand
Mellby Centrum
312 06 MELLBYSTRAND
Telefon: 0430 - 782 00

Service i butiken

  • ATG-ombud
  • Postombud
  • Spelombud
  • Uttagsautomat

Vi har även

Certifieringar

Här hittar du allt

På Maxi ICA Stormarknad Mellbystrand vill vi inspirera och göra din vardag både enklare och bättre. Oavsett om du söker livsmedel eller specialvaror möts du av välfyllda hyllor.

Vi jobbar ständigt med att förbättra butiken och lyssnar gärna till dig om du har några synpunkter att ge oss.

Veckans erbjudanden

Kött, chark & ost

Ett rikt utbud från hela. Här säljer vi allt från köttfärs och kotletter för vardagsmaten, till oxfile eller entrecote till festen. Du kan även hitta ett brett sortiment inom lamm, kalv samt kyckling och övriga fågelprodukter.

Kött, chark & ost

Mejeri & Fryst

Vi tillhandahåller ett brett sortiment där du kan hitta det mesta i mjölk-, fil- eller yoghurtväg. Visste du till exempel att vi har över 20 sorters crème fraiche att välja bland? Vi har även laktosfria produkter.

Mejeri & fryst
icastig-co

Söker vi dig?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa människor som delar vår passion för mat och service! Om vi inte har några lediga tjänster just nu är du varmt välkommen att skicka in en intresseanmälan.

Ansök redan idag!
Mica och Mixi, Picknick och roliga påhitt, Skrik in våren!

Skrik in våren

Visst är det kul med snö och is, tycker Mica och Mixi. Men när naturen vaknar upp och det blir varmare ute är det ännu roligare. Mica blir så glad när våren kommer att hon springer ut i naturen och ger ifrån sig ett riktigt vårskrik. Mixi och geten hänger på, men skriker nog inte lika högt. Äntligen vååår!

Till receptet
Kidz day! på ICA. Vinn en dag bakom kulisserna! Ladda ned och skriv ut tävlingstalongen!

Kidz day! på ICA

Ta chansen och vinn en dag bakom kulisserna på ICA Maxi och andra fina priser! Tävla med ditt favoritrecept – genom att bjuda familjen eller kompisarna på middag och göra en fin inbjudan med meny och recept.

Till receptet