Maxi ICA Stormarknad Kristinehamn

Jobba hos Maxi ICA Stormarknad Kristinehamn

Vi på ICA Maxi Kristinehamn växer, vi behöver bli fler och vi är i behov att utöka vårt team. Vi erbjuder inte bara tiotusentals varor utan också kundvänlig service och omtanke. Du som söker hos oss behöver tycka om både mat och människor.

Jobba på Maxi

På Maxi har vi våra kunder i fokus – vi inspirerar, hjälper och ser till så att vi alltid kan erbjuda ett gott och brett sortiment. Varje roll är lika viktig, och tillsammans gör vi varje dag lite enklare för våra kunder. Ett viktigt och roligt jobb helt enkelt! Ta en titt på våra lediga tjänster här nedanför om du tror att du skulle trivas hos oss!

Vi söker nya medarbetare

Vill du vara med och ta ansvar i en verksamhet som ständigt utvecklas? Vi söker nya medarbetare som sätter kunden i fokus och vill jobba hårt varje dag för att leverera en butik i världsklass. Vi söker dig som vill vara med och driva din avdelning framåt och ta ett stort ansvar för den dagliga driften. Vi är en trygg arbetsgivare och du arbetar tillsammans med duktiga yrkesmänniskor.

Du ska va helst vara över 18 år, utåtriktad, lättlärd, har ett högt tempo och gilla kundbemötande. Du gillar ett fartfyllt och hårt arbete och vill ge allt för våra kunder. Omfattning och tillträde enl överenskommelse. 

Ansök nu

Låter detta intressant? Skicka din ansökan till sokajobb.kristinehamn@maxi.ica.se. Glöm inte bifoga ditt CV och personliga brev.

I samband med ansökan behöver vi behandla dina personuppgifter. Läs mer om behandlingen av dina personuppgifter på ica.se/butiker/dataskydd/personuppgifter/