Maxi ICA Stormarknad Kristinehamn

Jobba hos Maxi ICA Stormarknad Kristinehamn

Vill du bli en del av Maxi-familjen? Vi letar alltid efter nya engagerade kollegor till vår butik. Här kan du se vilka tjänster som finns ute just nu.

Vi söker nya medarbetare

Vill du vara med och ta ansvar i en verksamhet som ständigt utvecklas? Vi söker nya medarbetare som sätter kunden i fokus och vill jobba hårt varje dag för att leverera en butik i världsklass. Vi söker dig som vill vara med och driva din avdelning framåt och ta ett stort ansvar för den dagliga driften. Vi är en trygg arbetsgivare och du arbetar tillsammans med duktiga yrkesmänniskor.

Timvikarier golv dagtid

Vi söker dig som har tempo i kroppen och uppskattar ett fysiskt krävande jobb. Som timvikarie på golvet är du med i ett av våra plocklag när någon i vår ordinarie personal är sjuk eller ledig. Det är ett bra sätt att få ett första steg in i den här branschen. Vi vill att du ska kunna arbeta dagtid på veckodagar och därför passar detta inte dig som går i skolan. 

Timvikarier och extrapersonal Bistro

Vi söker dig som vill arbeta i vår Bistro kortare pass kvällstid. Din roll blir att hjälpa till med exempelvis kassan eller diskning. Det här jobbet passar exempelvis dig som studerar på gymnasiet. Skicka in din ansökan direkt, vi rekryterar löpande. 

Ansök nu

Skicka din ansökan till sokajobb.kristinehamn@maxi.ica.se. Ange i ämnesraden vilken tjänst du söker. 

I samband med ansökan behöver vi behandla dina personuppgifter. Läs mer om behandlingen av dina personuppgifter på www.ica.se/dataskydd