Allt för ditt hem och din fritid

Allt för ditt hem och din fritid

På vår hem- och fritidsavdelning har vi saker för sport och aktiv fritid, hemkontor, kök, mjuka hemmet och städ. Här finner du också herr- och damkläder, skor, underkläder samt kläder för barn.

Hem

Bok/Hemkontoret

Bokavdelningen har det mesta för den läsglade, vi har pocket och inbundna böcker, böcker för de minsta och deckare och romaner. På Hemkontoret hittar du papper och pennor, linjaler, snören, ramar och det mesta du kan behöva i ditt kontor hemma.

Köket

Här hittar du kastruller, stekpannor, kaffebryggare och andra tillbehör till köket såsom tallrikar, bestick, ljus, servetter, engångstallrikar, glas och mycket mer.

Mjuka hemmet

På vår Mjuka avdelning hittar du handdukar i många storlekar och färger, påslakan, gardiner, dukar, tabletter och det mesta som är mjukt. Det är även här du hittar sytillbehör såsom band, säkerhetsnålar, textilfärg och nål och tråd. Här hittar du också produkter till badrummet, vi har bl a duschdraperier, badankor och badrumsvågar.

Städ

Rengöringsprodukter såsom diskborstar, svampar och trasor hittar du här. Vi har strykbrädor, moppar, dammsugarpåsar, hinkar, dörrmattor och även en hel del förvaring i plast.

Kläder

Barnkläder

Kläder för babyn, den tuffa killen och tjejen hittar du här. Vi har underkläder och strumpor, kepsar och solhattar, byxor och tröjor för de flesta tillfällen.

Damkläder

Kläder när du tränar, på jobbet, hemma i trädgården eller för fest. Kom och fynda bland byxor, tröjor, kjolar och blusar. Vi har även ett brett sortiment skärp för den trendige och sjalar, kepsar och solhattar för tillfällen när solen tittar fram.

Herrkläder

På herravdelningen har vi plaggen för dig. Vi har sportkläder, fritidskläder och även skjortor, byxor, tröjor och jackor och skärp. På sommaren har vi shorts och på vintern varmare jackor, mössor och vantar.

Underkläder/strumpor

Här hittar du underkläder och strumpor i de flesta former och storlekar för dam och herr. Vi har ett brett sortiment och för dig som vill ha det billiga alternativet har vi storpack.

Skor/skovård

Skor för stora och små fötter, sandaler, sportskor, tofflor, gummistövlar och skor för finare tillfällen hittar du här. Vi har skor för herr, dam och barn. Här hittar du också skovård såsom skoputs, skosnören och skohorn.

Väskor

På vår väskavdelning hittar du resväskor och trolleys för den längre resan, sportbagar, skolväskor och även ett utbud av handväskor. Det är här du hittar plånböcker och även paraplyer för regniga dagar.