Maxi ICA Stormarknad Välsviken

Jobba hos Maxi ICA Stormarknad Välsviken

Vill du bli en del av Maxi-familjen? Vi letar alltid efter nya engagerade kollegor till vår butik. Här kan du se vilka tjänster som finns ute just nu.

Jobba på Maxi

På Maxi har vi våra kunder i fokus – vi inspirerar, hjälper och ser till så att vi alltid kan erbjuda ett gott och brett sortiment. Varje roll är lika viktig, och tillsammans gör vi varje dag lite enklare för våra kunder. Ett viktigt och roligt jobb helt enkelt! Ta en titt på våra lediga tjänster här nedanför om du tror att du skulle trivas hos oss!

Lediga tjänster

Vi söker nya medarbetare som sätter kunden i fokus och vill jobba hårt varje dag för att leverera allt för kunden. Vi söker dig som vill vara med och driva Karlstads ledande Stormarknad framåt. Vi är en trygg arbetsgivare och du arbetar tillsammans med duktiga yrkesmänniskor.

Du ska va helst vara över 18 år, utåtriktad, lättlärd, ha ett högt tempo och gilla kundbemötande. Du gillar ett fartfyllt och hårt arbete och vill ge allt för våra kunder. Omfattning och tillträde enligt överenskommelse.

Skicka in din ansökan till jobb.stormarknad.valsviken@maxi.ica.se

I samband med ansökan behöver vi behandla dina personuppgifter. Läs mer om behandlingen av dina personuppgifter på ica.se/butiker/dataskydd/personuppgifter/