#ÄLSKAKUNDEN

#ÄLSKAKUNDEN

Oavsett om du skall storhandla, sista minuten komplettera, ta en fika i vårt café eller bara vill komma förbi och säga hej så är du alltid varmt välkommen till oss på Maxi ICA Stormarknad Karlstad!

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Maxi ICA Stormarknad Karlstad är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt du kan tänkas behöva. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

Det bästa från trakten

Vi på Maxi ICA Stormarknad Karlstad samarbetar med värmländska bönder och livsmedelsproducenter, för att kunna erbjuda dig som kund närproducerad mat. Märkningen "Det bästa från trakten" talar om för dig att en vara är lokalt producerad.

ICAs kvalitetsarbete i butik

Matkvalitet är en av ICAs viktigaste frågor och arbetet med att utveckla säkerheten för livsmedelshantering i butik pågår på flera fronter. Projektet ”Kvalitet i butik” startades 2008 för att ytterligare stödja butikernas kvalitetsarbete. I samband med detta föddes idén att införa en ny standard som garanterar att alla butiker håller samma kvalitetsnivå.