Maxi ICA Stormarknad Karlskoga

Goda smaker

Vi brinner verkligen för mat och vi vill göra det enkelt för dig både i vardagen och till fest. När du köper en vara märkt med "goda smaker" kan du vara säker på att den tillagats med kärlek av våra medarbetare här i butiken.

  • Våra duktiga kockar i Maxiköket lagar mat till både vardag och fest. Hos oss kan du köpa färdiga matlådor, smörgåstårtor, smarriga smörgåsar och självklart fixar vi catering till festen. Kockarna i vårt kök lagar all den goda maten till Husman på hyllan. Ta med dig en kollega eller kompis och njut av en vällagad husmanslunch.
  • I vårt bageri bakar vi från grunden alla dagar i veckan. Här hittar du allt från matbröd till tårtor och bakelser. Behöver du hjälp med födelsedagstårtan eller kanske bröllopstårtan så hjälper våra duktiga konditorer dig gärna!

  • I vår pizzeria erbjuder vi god pizzor som är gjorda från grunden med riktigt bra råvaror. Vi har många klassiker och möjlighet för dig att skapa egna varianter. Käka hos oss eller beställ och ta med hem när du handlat färdigt.
  • Slå dig ner i vårt café för en mysig fikstund. Allt i vårt café är lagat eller bakat av vårt butikskök eller bageri.

Varmt välkommen att testa Goda smaker från Maxi Karlskoga!

Catering

Välkommen till Maxi Karlskogas Catering

Vi har något för alla smaker och tillfällen. Hos oss kan du beställa catering till både det stora och lilla kalaset. Med mycket att välja på hittar varje gäst sina favoriter. Och du kan koncentrera dig på att ha trevligt tillsammans med gästerna istället för att stå i köket.

Välkommen med din cateringbeställning.

Till vår catering