Vi värnar om Järfälla

Vi värnar om Järfälla

Vi på ICA Maxi Stormarknad Barkarbystaden är stolta och goda Järfällabor och vi vill bidra till en fortsatt positiv utveckling i Järfälla. Om du har ett sponsringsförslag som är i linje med våra värderingar och det vi står för så är vi öppna för att sponsra och ha ett samarbete. Målet med vår sponsring är att stärka bilden av ICA Maxi Stormarknad Barkarbystaden som ett företag som tar ansvar och har ett samhällsengagemang. För oss är det viktigt att många uppfattar och uppskattar vår medverkan. Vi prioriterar breda verksamheter där vi når många människor och då gärna ungdomar. Vi är verksamma i Järfälla och vill att vår sponsring ska ske inom vårt upptagningsområde och att sponsringen även innehåller en motprestation.

Vi på ICA Maxi Barkarbystaden är riktigt stolta över att kunna hjälpa till lokalt där vi befinner oss. 
Du kan även hjälpa till genom att bland annat köpa Föreningskassen, en plastpåse där en del av intäkterna går oavkortat till Bele Barkarby. Vi har även en låda framför förbutiken där du kan skänka hundmat och andra hundprylar, vi ser till att det når Hundstallet. 

Vi prioriterar sponsring som:

• Stärker bilden av ICA Maxi Stormarknad Barkarbystaden som en god samhällsaktör och skapar goodwill.
• Bidrar till matglädje och främjar lokal mat
• Främjar idrott och hälsa
• Agerar för miljön
• Värnar om trygghet
• Skapar social nytta

Ansök om sponsring

Ansökan om sponsring sker på mail till info.barkarby@maxi.ica.se, märk mailet med "Sponsringsförfrågan". Vi tar beslut om vad vi sponsrar under två perioder på året och det är Mars och Oktober. Vi återkopplar till alla som sökt via mejl i April och November. Läs mer under "Sponsringspolicy"

Läs mer om lagen och organisationerna vi stödjer i dagsläget:

Bele Barkarby
FC Järfälla
Kungsängen Handboll
Hundstallet i Bromma
Järfälla Basket
Järfällagymnasterna

Spons