Om butiken

Om butiken

ICA Maxi Barkarbystaden öppnade i maj 2014, i den nya stadsdelen i Järfälla som döptes till Barkarbystaden. Här låg tidigare ett flygfält, som finns kvar i minnet bland annat genom gatunamn som "Majorsvägen, Gripengatan, Herculesvägen, Löjtnatsgränd" m.m. Vår handelsplats heter Flottiljen handelskvareter, och ägs av ICA-Fastigheter. I byggnaden har vi vår goda granne Apotek Hjärtat ICA och Grekiska kolgrillsbaren.

När vi öppnade så var vi ca 90 anställda, och vi växer väldigt mycket och är just nu ca 185 anställda.

Vår ambition när vi öppnade har alltid varit att bygga en matdestination i nationell toppklass. Hos oss ska du hitta allt under ett tak, med ett stort utbud av färskvaror med högsta kvalité. Du ska alltid känna dig varmt välkommen hos oss, och vi arbetar dagligen för att även leverera service i nationell toppklass. 

Nyoppning


Då vi är relativt nya, så har vi kunnat göra rätt från början med miljön. Bland annat så är vi en certifierad miljöbyggnad, vi är svanenmärkta och använder energiåtervinning. Allt vi gör, görs så energisnålt som möjligt. 

Det ska vara roligt att handla hos oss, för både stora & små.                                                                                             

                                                                                          Bernt, ICA-Handlare klipper bandet

 

Barkarbystaden växer så att det knakar, det ska fortfarande tillkomma över 10 000 nya boende i området. Vi välkomnar alla med öppna armar, och hoppas att de ska trivas lika bra i Barkarbystaden som vi ska göra. Med detta så kommer även tunnelbanan byggas ut hit, som gör det ännu mer lättillgängligt. 

Vi arbetar dagligen för att anpassa butiken efter våra kunder, både när det gäller sortimentet, men även med erbjudanden, inredning, lättillgänglighet och mycket mer. 

 
Foto: Emma Feldman, Järfällanytt

 

Annons med flygtema innan öppning 2014.