Färsk fisk och skaldjur

Färsk fisk och skaldjur

Fisk är gott, nyttigt och dessutom lätt att tillaga med många möjligheter till variation. Vi har ett brett utbud av fisk och skaldjur i vår manuella fiskdisk, och vi hjälper gärna till med tillagningstips & inspiration.

Havets läckerheter grundar underbara måltider och är dessutom nyttigt & innehåller rikt med Omega 3. Hos oss hittar du ett stort utbud med färsk fisk, skaldjur, färdiga måltider & tillbehören som hör därtill. Vi hjälper dig gärna med kvällens middag. Vad sägs om blåmusslor kokta med örter & vitlök? Eller ugnsbakad torskrygg med pepparrot? Kanske en gratinerad hummer? Vi har alternativen - du väljer! Hos oss hittar du både prisvärd fisk för vardagsmiddagen och även för lyxmåltiden. 

Hummer i butik
Vi kokar hummer själva i butik. Pinfärskt - och supergott! Prova gärna nästa gång du är inne hos oss.

Skagenröra
Vi har alltid egengjord skagenröra i butiken. Perfekt att servera på toast som förrätt eller på crostinis som ett snack.

Hållbart fiske
Hos oss kan du alltid känna dig trygg att du köper fisk som är hållbart fiskad. Vi säljer aldrig rödlistad fisk, och arbetar aktivt med MSC och för att minska miljöbelastningen. Vi har alltid information tillgänglig om vart fisken är uppfiskad, och kartor tillgängliga. Fråga gärna personalen. Läs mer om hur ICA arbetar med hållbart fiske här.


Har du några frågor är du självklart välkommen att kontakta oss.

Fiskdisken nås på:
08-597 607 22