En stormarknad i nationell toppklass!

En stormarknad i nationell toppklass!

Hos ICA Maxi Barkarbystaden hittar du allt under ett tak. Med ett brett sortiment av både livsmedel och specialvaror till låga priser. Vår vision är att skapa en matdestination i nationell toppklass. Vi gillar att inspirera i vardagen - och göra varje dag lite enklare. Vi är riktigt stolta över det vi gör varje dag. Vi välkomnar dig varmt till Järfällas öppnaste och miljövänligaste stormarknad!

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Maxi ICA Barkarbystaden är en kundvänlig, miljövänlig och fräsch butik som har allt under ett tak. Hos oss hittar du ett brett sortiment av mat, manuella avdelningar, vårt egna bageri och specialvaror så som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media och mycket mer. Allt till priser du gillar!

ICAs kvalitetsarbete i butik

Matkvalitet är en av ICAs viktigaste frågor och arbetet med att utveckla säkerheten för livsmedelshantering i butik pågår på flera fronter. Projektet ”Kvalitet i butik” startades 2008 för att ytterligare stödja butikernas kvalitetsarbete. I samband med detta föddes idén att införa en ny standard som garanterar att alla butiker håller samma kvalitetsnivå.

facebook