Vi hjälper dig med serviceärenden

Förbutiken

Vi hjälper dig med serviceärenden

Det första du möter på Maxi ICA Stormarknad Hudiksvall är oss som jobbar med information och spel. Här kan du bland annat göra byten och reklamationer. Förutom det är det här du registrerar dig för självscanning.

Spelavdelningen

Vi är ombud både för Svenka Spel och ATG samt Bingolotto. Det innebär att du bland annat kan spela på hästar hos oss och vi har även de flesta andra av de vanligaste spelen. Tips, trav och lotter brukar vi säga. Vi har elektroniska väggtidningar med löpande färsk spelinformation. För dig som inte vill tippa själv har vi oftast något andelssystem av olika slag. Har lyckan varit framme löser vi mer än gärna in vinsten åt dig.

Observera att du måste ha fyllt 18 år för spel på hästar och svenska spel, var därför beredd att visa legitimation. Hos oss även hämta ut evenemangsbiljetter, tågbiljetter, fylla på kontantkort med mera.

ICA Kort och självscanning

Vill du ansöka om ICA Kort eller självscanning vänder du dig till oss, så hjälper vi dig med alla nödvändiga handlingar. Självscanning är ett väldigt populärt sätt att handla på och cirka 30 procent av våra kunder använder det idag.

Frimärken

Vi är ombud för frimärken och frankerade kuvert, brevlåda finns ute vid entrén.

Café och fastfood

Vi säljer korv med bröd, olika korvmenyer, äkta mjukglass, läsk, kaffe, fikabröd och mackor, som fungerar utmärkt som mellanmål eller snabblunch!

Information och återköp

Behöver du någon typ av information eller kanske göra ett återköp, så hjälper vi dig gärna.

Har du några frågor är du självklart välkommen att kontakta oss.

Johanna Kundcenter

Johanna
0650-377 44