Maxi ICA Stormarknad Hudiksvall

Jobba hos Maxi ICA Stormarknad Hudiksvall

Vill du bli en del av Maxi-familjen? Vi letar alltid efter nya engagerade kollegor till vår butik. Här kan du se vilka tjänster som finns ute just nu.

Jobba på Maxi

På Maxi har vi våra kunder i fokus – vi inspirerar, hjälper och ser till så att vi alltid kan erbjuda ett gott och brett sortiment. Varje roll är lika viktig, och tillsammans gör vi varje dag lite enklare för våra kunder. Ett viktigt och roligt jobb helt enkelt! 

Våra medarbetare berättar

Kassaledare Magdalena:
Att arbeta i kassan passar dig som trivs med att träffa nya personer varje dag.
- Egenskaper vi värderar högt hos oss är en välutvecklad känsla för service och ett stort eget driv, säger Magdalena Donnewall, som arbetat på ICA Maxi Hudiksvall sedan starten 2009.
- Som kassaledare på en ICA Maxi-butik är en dag aldrig den andra lik! Ena dagen arbetar jag i kassan, en annan hjälper jag kunder vid självscanningskassorna, jobbar i förbutiken eller är på kontoret och tar hand om kassaredovisning och viss schemaläggning. Om jag skulle vilja avancera inom ICA Maxi vore nästa steg i så fall att bli kassachef. Men jag trivs så bra med variationen jag får nu, och med alla mina härliga kollegor vid min sida vill jag inte göra något annat.

Säljledare Sten:
Sten Wahlqvist har jobbat i butiken sedan 1999, Sten har rollen som säljledare på färskvaruavdelningen för chark. Arbetet som säljledare innebär att sköta om stora delar av färskvaruavdelningen det vill säga kött och chark.
– Jag administrerar dagligen ordrar för att hålla våra färskvarudiskar bågnande och inspirerande. Jag älskar mitt jobb, att möta kunder varje arbetsdag ger massor av energi och att viljan att möta kunder är en av egenskaperna som vi letar efter hos personer som vill jobba i vår butik. Andra viktiga egenskaper är att vara driven, framåt och ha ett stort intresse för god service. Vi värdesätter en gedigen känsla för hur man kan inspirera våra kunder i matväg .

Lediga tjänster

Ansök till några av våra lediga tjänster nedan. 

Vill du kontakta oss gör du det enklast genom att ringa på 0650 37740 eller mejla oss via kundkontakt.hudiksvall@maxi.ica.se. Du är även välkommen in till oss i butiken!