Välkommen till en personligare stormarknad

Välkommen till en personligare stormarknad

På Maxi ICA Stormarknad Hudiksvall vill vi inspirera och göra din vardag både trevligare, enklare och bättre. Oavsett om du söker livsmedel eller specialvaror ska du mötas av ett brett sortiment, du ska kunna hitta det mesta under ett tak. Du möts av trevlig och engagerad personal, som med sin kunnighet finns här för att hjälpa dig. Välkommen in och lär känna oss och butiken bättre.

Känn dig välkommen till våra avdelningar

Maxi ICA Stormarknad Hudiksvall erbjuder en fräsch och personlig stormarknad med det mesta under ett tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av livsmedel och specialvaror så som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet. Vi gör vårt bästa för att alltid ha välfyllda och fräscha avdelningar. Vi vill erbjuda bra service och varor med bra kvalitet. 

Nybakat från grunden 7 dagar i veckan

...från vårt eget bageri! Våra 6 bagare och konditorer skapar nyttigt, gott bröd och läckra smaskiga bakverk åt dig, så att du ska kunna hitta alternativen för både vardag och fest. Vi bakar 7 dagar i veckan för att du som kund ska kunna hitta färskt bröd och fräscha bakverk från tidig morgon till sen kväll, alla dagar om året.

ICAs kvalitetsarbete i butik

Matkvalitet är en av ICAs viktigaste frågor och arbetet med att utveckla säkerheten för livsmedelshantering i butik pågår på flera fronter. Projektet ”Kvalitet i butik” startades 2008 för att ytterligare stödja butikernas kvalitetsarbete. I samband med detta föddes idén att införa en ny standard som garanterar att alla butiker håller samma kvalitetsnivå.