Sponsring & samarbeten

Tjäna pengar med föreningen eller skolklassen

Vill din förening eller skolklass vara del av vårt arbete för en god morgondag och samtidigt tjäna pengar? Då vill vi tipsa om att sälja korvlådor från Sorunda korvfabrik tillsammans med oss!

Korvlådor från Sorunda korvfabrik
Korvlådorna innehåller korv från Sorunda korvfabrik och det finns olika varianter beroende på vilken säsong det är. Deras lådor är omtyckta, lättsålda och innehåller korvar med hög kvalitet. Priset är 300 kronor per låda. Lär mer här!

Läs mer och ansök
Vill du ansöka om att sälja korvlådorna från Sorunda korvfabrik med din förening eller klass tillsammans med oss på Maxi? På Sorunda korvfabriks egen sida kan du läsa mer och göra en ansökan. Om du vill veta hur våra riktlinjer kring sponsring ser ut kan du läsa Maxi Flemingsbergs sponsringspolicy här.

Tillsammans för en god morgondag
Att stötta lokala föreningar och skolklasser är en viktig del av vårt lokala engagemang. Vårt arbete med unga är en självklarhet för oss och en viktig del i hur vi vill bidra till ett levande samhälle. 

Tillsammans med föreningar och skolklasser ordnar vi försäljning i närområdet där ungdomarna säljer produkter från vår lokala leverantör Sorunda korvfabrik. Genom försäljningen får ungdomarna ett gemensamt mål att jobba mot, de tar ansvar och de samarbetar. Samtidigt får både de och kunderna upp ögonen för en av våra lokala matmakare som i sin tur kan fortsätta att utvecklas och förfina sitt hantverk.