Maxi Haninge-fonden - För barn och unga i Haninge!

ICA Maxi Haninges hjärta brinner för mer än mat, och vår vilja att bidra till lokalsamhället är stor! Vi på ICA Maxi Haninge har alltid velat vara en god kraft i det lokala samhället där vi verkar. ​Nu vill vi göra ännu mer för barn och unga i vårt närområde genom att låta alla goda krafter därute vara med. Vi tror att alla tjänar på att utanförskap och psykisk ohälsa hos barn och unga minskar, och att fler ägnar sig åt fysisk aktivitet.​

Vad är Maxi Haninge-fonden?

Vi på ICA Maxi Haninge har alltid velat vara en god kraft i det lokala samhället där vi verkar. De senaste åren har vi bland annat samarbetat med samhällsengagemang & lokala idrottsföreningar - och detta kommer vi självklart fortsätta med. Utöver det vill vi göra ännu mer för barn och unga i vårt närområde genom att bidra med 10 miljoner kronor från start genom den nystartade Maxihaningefonden.

Med Maxi Haninge-fonden vill vi bidra till mindre psykisk ohälsa och utanförskap och mer fysisk aktivitet bland barn och unga i Haninge genom att stötta lokala initiativ.

Vi vill fortsätta bidra till att göra positiv skillnad i samhället och skapa möjligheter att stötta samhällsviktiga projekt och partnerskap.

Maxi Haninge-fonden vill vara en god kraft i lokalsamhället, och det gör vi genom att engagera barn och ungdomar till att utöva aktiveter i grupp inom ramen för våra fokusområden:

  • Psykisk ohälsa
  • Utanförskap
  • Mer fysisk aktivitet

Maxi Haninge-fonden är med och skapar förutsättningar för att förändra i grunden. Några av våra viktigaste uppgifter är att bidra till nya beteenden, inspirera och engagera flera. Vi tror på samarbete – ju fler vi är som bidrar till positiv förändring, desto snabbare når vi den.

Vem kan söka bidrag?

Alla som har en idé inom områdena utanförskap, psykisk ohälsa och fysisk aktivitet bland barn och unga i Haninge är välkomna att söka bidrag. ​

Har du ett bidrag som du tror skulle göra skillnad? Tveka inte att skicka in din ansökan här.